Met vele mensen en bedrijven heb ik kennis gemaakt in mijn werkend leven. Dat betekent ook, dat ik een zeer breed netwerk heb.

Het voordeel is, dat, wanneer je zelf de wijsheid niet in pacht hebt, of een klus met meerdere personen zich voordoet, je daar vaak op terug kan vallen. T.a.v. mijn kern activiteiten doe ik dat met een tweetal vaste partners, die ik met name bewonder om hun vakmanschap en het samenwerken ook heel aangenaam is.

Het betreft de volgende bedrijven:

·        StrengthManagement Consulting

·        Pit Coaching

Strength Management wordt geëxploiteerd door mijn goede vriend Swier Miedema, waarmee ik veel workshops voor teams samen heb gedaan. Verder is hij gespecialiseerd in het coachen van mensen, die een boost nodig hebben in hun werkzame leven, maar soms ook in hun privé-leven. Vaak zijn zij door diverse oorzaken vastgelopen. Meer hierover kunt U lezen op zijn website www.strengthmanagement.nl of download de brochure (hier)

Pit coaching is het bedrijf, waar de naam van Conny de Ridder schuil gaat. Zij is een grootheid in persoonlijke coaching, die heel snel de kern weet te raken en een kei in het onderkennen van iemands talenten. In de semi overheid, bij hulpdiensten is zij zeer gevraagd. Je kunt meer vinden op http://www.pit-coaching.nl/ .